Digitalt medlemskort

Digitalt medlemskort

Publisert av Mona Paulsen den 25.05.23.

Gnist er NBCCs nye digitale medlemskort og Min Side. Gnist fungerer like bra som app på mobilen din og som Min Side på datamaskin. Du bruker samme innlogging på begge to. Det gamle medlemskortet blir ikke oppdatert og vil etter hvert fases ut.

Hvis du har medlemskap i en annen organisasjon eller forening som bruker Gnist og samme medlemssystem som oss, vil du få opp disse medlemskapene i Gnist. Har du Gnist fra før, skal medlemskapet i NBCC dukke opp automatisk.

Invitasjon på e-post

NBCC sendte ut en invitasjon på e-post til samtlige medlemmer i slutten av mars, og i midten av mai gikk det ut en ny invitasjon til de som ikke har tatt i bruk Gnist enda.

Eksempel på hvordan e-posten ser ut, ser du her. Du klikker bare på «Kom i gang» nederst i e-posten du fikk. Så kommer du til en side der du skal bekrefte e-postadressen din. Deretter vil du få en ny e-post som aktiverer brukeren din ved at du oppretter et passord.

Det er også mulig å logge inn med Vipps i stedet for passord, men vi anbefaler å opprette passord, da dette er enklere.

Bruk av datamaskin

Når passordet er opprettet kommer du til en side der du kan laste ned Gnist til iPhone eller Android. Det er samme fremgangsmåte både på mobil som på datamaskin, men på datamaskinen går du bare inn på nettsiden www.nbocc.no. Her laster du ikke ned noen app.

Du finner steg for steg veiledning for hvordan du går frem, på nbocc.no > Logg inn > Veiledning for Min Side. Nederst på den siden ligger en veiledning for mobil og en for datamaskin.

Dette finner du i Gnist

Om du går inn via app, eller via vanlig nettleser, så finner du medlemskortet ditt i Gnist. Under «Profil» i appen på mobiltelefonen, eller «medlemsskap hvis du bruker datamaskinen.

Videre finner du:

  • Innboks, hvor vi kan sende deg meldinger.
  • Intranett med informasjon for medlemmer.
  • Medlemsbutikk.
  • Faktura og betalingsinformasjon for dine medlemskap.
  • Medlemsfordeler, med info om alle våre medlemsfordeler og alle rabattkoder.

Velkommen til Norsk Bobil og Caravan Clubs nye digitale verktøy, og er du ikke medlem så kan du enkelt og greit melde deg inn på nbocc.no/innmelding.